Tänään oli ne "kuuluisat" pääsykokeet. Aikamoinen päivä oli. Puol kuus heräsin ja äsken tulin kotiin. En siis toki kokoaikaa pääsykokeissa ollut, vaan myös teatterilla.

No, mutta. Pääsykokeet oli aika pahat. Kysymyksiä tuli haastattelussa sitä tahtia, että ei meinannut vastata. Onneks en jäätynyt. Mun aikasemmista työkokemuksista kysyttiin jonkun verran; onko leireille esim ollu ongelmia vai kaikki sujunut hyvin? Sit ne halus tietää, mitkä mun mielestä on tän yhteiskunnan epäkohdat sosiaaliallala? Siihen sanoin, että vanhusten yksinäisyys ja se, että vanhemmilla ei ole tarpeeksi aikaa lapsilleen. Kummastakin on omakohtaista kokemusta.  Olen siis ollut vanhusten avustajana ja sain todeta tilanteen; osa heistä maksoi 16e tunti ihan vaan saadakseen seuraa, jolle jutella arkipäiväisistä asioista. Lasten leireillä taas huomaa, kuinka tärkeää lapsille on se, että ohjaajat on vain ja ainoastaan heitä varten siinä. Muutenkin olen huolissani siitä, kuinka ihmiset nykypäivänä toimivat. Läheisistä ihmisistä kyllä huolehditaan, mutta tuntematonta autetaan todella harvoin, vaikka olisi millaisessa pulassa.

Psykologiset luonnetestit oli helppoja. Kyky osuus tuotti hieman hankaluuksi kun tosiaan esim. matematiikkaa opiskellut viimeksi vuosi sitten. Onneksi siitä ei saa kuin 10p. Luonnetesteistä 20 ja haastattelusta peräti 30. Hui. 3 viikon päästä sit selviää kuin kävi. Siinä on 3 viikkoa liikaa mulle :D Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! Nyt ainakin ehkä saan asioita tehtyä, kun pitää keksiä joka hetkeksi tekemistä, ettei stressaa tota koulupaikka tulosta.. :P HALUAN TUON LIIVIN VALMIIKSI! Se vaan ei jostain kummansyystä edisty, jos en tee sitä? En tajua! (Tää iänikuinen  voivottelukaan ei kyllä auta enempää..)

Eilen tuli vallan ihana yllätys ihunalta SNY:ltäni. Kun paketti tuli ja luin sanat SNY odotin jo saavani tietää kenen salkkari olen ollut. Kuitenkin kortista selvisi, että kyseessä on 1 osa paketista. Kovin kiva tuo paketti on ja toista lähetystä odotan kovin. Tässä kuvaa:

1044587.jpg

Mukana oli:

*Karvinen magneetti

*Tuoksukynttilä

*Pieni ristipistotyö, jonka varmasti teen. Kiva harjoittelu ja tv-katsomis näpertely.

BB:tä menen odottelemaan, sitten varmaan sammun kuin saunalyhty, vaikka haluaisinkin valvoa..

Hyvvee viikonjatkoa!