Toissa päivän saapui siis postimiehen mukana viimeinen SNY pakettini ja sain keneltä olen saanut viimeiset 4 kuukautta paketteja.

1069737.jpg

Mukana oli siis: (Tulipa huono kuva :( )

- Huovutusvillaa

- Kiva kirje, jossa oli kiinni neulahuovutusneula. (Hiukan olen aikaisemmin kokeillut tätä osa-aluetta, mutta nyt pääsen harjoittelemaan lisää!)

- Pussukkaan "kahvat" (Unohtuivat kuvasta :( )

- Teetä. Nam. (jota ajattelin keittää kohta)

- Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä vyyhti punaista fritidsgam lankaa.

No niin. titititititititi. Salainen ihana ystäväni oli Hansu. Kiitos tuhannesti. Olet tuonut huimasti piristystä tähän hirveään, masentavaan, pimeään kauteen. Kaikki pakettisi olivat mieleisiä. Ilmottautumis kaavake oli luettu hyvin, vaikka en todellakaan siihen hirmuisesti mitään osannut  kirjoittaakkaan. Lisäksi kiitän kovasti sinua tsemppaamisesta tuon koulupaikan saannin suhteen (ja muitakin, jotka ovat sanoneet kannustavia sanoja). Täytyy myöntää, että itse "hätkähdin" (en löydä oikeaa sanaa, toivottavasti joku ymmärtää) hieman kun luin sinun opiskelevan alaa - Mä kun olen aivan aloittelija ja tämmöinen säännöllisen epäsäännöllisesti käsitöiden tekijä.

Joo, mutta nyt syvennyt tutkiskelemaan Hansun ja teidän muiden blogeja.

Koitan myös siirtyä sanoista tekoihin. Toissapäivänäkin yritin, mutta silmukat vaan tippuilivat koko ajan, niillä oli selvästi jotain mua vastaan!

Nauttikaa vielä sunnuntaista ja tsemppia alkuviikkoon!