Aikamoiset pari viikkoa takana. Töissä menee hyvin, mutta silti hiukan stressaa vielä. Lisäksi kun edellisessä työssä tein oikeastaan pelkkää iltaa niin totutteleminen aamuherätyksiin (5.30) melkein vuoden tauon jälkeen vie aikansa. Toissapäivänä olin neljän aikaa töistä kotona, nukahdin telkun eteen, heräsin yhdeksältä ja nukahdin taas kahdeltatoista uudestaan. Kyllä kai tämä tästä pikkuhiljaa :)

Teatterissa oli toinen esitys. Siellä oli oikeastaan vielä enemmän ihmisiä kuin ensi-illassa! Omia tuttujanikin oli paljon yleisössä, mikä oli fantastista! Esitysten jälkeen on aina loistava fiilis. Hymyilee vaan. Nyt on viikontauko ja sitten vielä yks esitys. Vähän haikeakin mieli, kun tämä on (aika) varmasti viimeinen prokkis missä olen tuolla Teatteri Narrissa mukana. Sitten pitäis keksiä jotain muuta.

Sitten. Kiitos kaikille ihananille, ketkä laittoivat minulle ystävänpäivä toivotuksia! Hyvää ystävänpäivää, minulta teille kaikille, vaikkakin näin myöhässä. Tosin ainakin mun mielestä ystävänpäivä on joka päivä, joten käytännössä en myöhästynyt yhtään ;) Itsellä varsinaisen ystävänpäivän ilta meni töissä oleillessa, mikä pisti kyllä hiukan kiukuttamaan. Pienet lahjat kuitenkin kiikuttelin lähimmäisille ystäville.

Yhdelle kaulahuivia kaipaavalle kaverille tein telkkua katsellessa tämmöisen:

1302776.jpg

Huivissa on siis kukka koristeena, mutta kuvaan sitä en saanut kunnolla näkymään millään. Lahja oli yksinkertaisuudestaan huolimatta kuulemma mieluinen ja tuli tarpeeseen. Huivin lanka on siis Novitan Teddyä mikä on muuten aivan ihana tuntuista ihoa vasten, vaikka ulkomuoto ja neulomismukavuus sanoisivatkin muuta!