Eilen edistin toppia taas jonkun verran. Tosin sitä pitää purkaa varmaan jonkun matkaa.. (#/&¤/!) En saanu kuvaa tänne kun digi-kameramme on lainassa. Toivottavasti ennen lauantaita eli ruotsin matkaa saisin sen takaisin ja pääsisin näyttämään teille työni tulosta. Ei se ihan vielä valmis ole. Koitan huomenna tehdä sitä mahdollisimman paljon. Otan varmaan työn sinnekkin mukaan, mutta en tiedä paljon siellä on aikaa tehdä sitä. Voi olla, että aika pula iskee huomennaKIN, kun kaverit haluaa nähdä ennen matkaa ja tottakai minäkin heitä + sit aijon kyllä varmasti nukkua univelat pois, kun on vapaata. Koululla pitäisi myös käydä..

Meinasin, että olisin tänään alottanut vaihtelun vuoksi laukkua huopasesta, mutta 6 sukkapuikot on jossain tiellä tietämättömillä.. (Ei ainakaan minun jäljiltäni.. *viheltelee*) Pitää huomenna etsiä. Muut ei meidän perheessä ole yö kukkujia kuiten minä. :P

Olen niin innoissani, kun pääsee pois Helsingistä edes hetkeksi. Pääsiäisenä käytiin mummolassa, mutta sekin oli vain päivän reissu. Toi matka tekee varmasti enemmän kuin hyvää. Meitä on lähdössä hyvä porukka. Meillä on siellä askartelu pajaakin ja Leenan kanssa luvattiin pitää neulontanurkkaus pystyyn. Esittelen tuloksia sitten kun tulen. :)

Askartelusta tuli mieleen, ettaä harmittaa pirusti kun en kerennyt salaiseen askartelu ystävään mukaan :< Noh, ens kerralla sitten. Nyt siirryn pikku hiljaa taka-alalle kärsimään niskakipua. Liekö tullut huonosta nukkumis asennosta, neulomisesta tai duunista. Tai kaikista..

Kevät.

Pistä silmät kiinni ja suu auki.
Maista mansikka ja kuule kevät tuuli.

Anna ikävien ajatusten lentää sen kauniin tuulen mukana, kuvittele niiden leijailevan pois tanssin huumassa.

Muuttolinnut tuovat mukanaan oman musiikin.
Jos keskityt, voit kuulla rauhallisen sirityksen keskeltä oikean tarinan.

Haluan nähdä hymyn kasvoillasi, kun aistit kesän tulon jokaisella solullasi. Aurinko tuo lämmön kylmäänkin sydämeen, herättää roudasta niin puut, kukat kuin ihmisen.