Tänään tuli kauan odotetut ylppäri tulokset!! Kaikki pysy ennellaan eli 2.6 on juhlat. Lakki ja menu puuttuu vielä, mutta pari viikkoa aikaa järkkäillä. Nou panik. Saa onnitella ;D

Aivan älytön työpäivä. Väsynyt ja hysteerinen kuten minäkin. Ihmisiä ei tosin ollut mitenkään ruuhkaksi saakka. Sain sentään kutsun kahville n. 35 vuotiaalta alkoholisoituneelta mieheltä.. Aivan heti oon menossa :P

Huomenna pitäs herätä viideltä kun lähden kaverin seuraksi viemään hänen kissojaan kissanäyttelyyn Tampereelle. Ajellaan istutaan, ajellaan, istutaan. Toivottavasti tulee mukavaa.

Käsityöt ei ole edenneet oikeastan mitenkään, kun pääkolmantena jalkana pitää juosta kaikkialla. Suorastaan säälittävää. Tän pitäs olla käsityöblogi ja täällä on melkein enemmän kaikkea muuta.. Tosin aika mun tuuria, että kun päätän tämösen perustaa niin sit on vapaa-aika kortilla..

 Mut hei koitan parantaa tapani! Lopuksi muistutus, että huomenna on viimeinen päivä vastata kysymyksiin, jotka löydät edelleen Arvontaa/kilpailuaa kohdasta :) Arvonnan suoritan maannataina ja palkinnot tän kisan voittajalle lähtee tiistaina (edellettyäen tietenkin, että saan yhteystiedot sitä ennen..) Myös Lumikiteen palkinto menee postiin tiistaina, jos ei mitään ylläreitä satu.

Nyt taas suihkun, siiderin ja nukkumaan menon aika!