Sny:ni oli jo huolissaan, että olenko saanut hänen pakettiaan. Sain perjantaina pakettikortin, mutta en kerenny vielä sitä hakemaan. Äsken kävelin tuolla ihanassa sästä postiin ja ihana ylläri oli.

1003660.jpg

~ 4 kerää Novita Woolia

~ Tervaleijonia, jotka ovat todella mun suosikkeja

~ Taika pyyhe

~ Viimeisenä, mutta ei tosiaan vähäisimpänä SNY:ni oma tekemäni Prinsessa kämmenikkäät ja ohjeet tulostettuna Ullasta noihin kämmenikkäisiin ja pipoon.

Ihanaa SNY, iso kiitos ja kumarrus! Kyllä varmaan tuun tekemään itsekkin tuollaiset kämmenikkäät ja nuo sinun tekemät tulee varmasti käyttöön!

Tuo musta-sininen möykky on tosiaan pyyhe, uskokaa tai älkää. Laitoin sen veteen ja sieltä paljastui tällänen MUU!

1003664.jpg

Tää päivä on muutenkin ollut mukava.

Postissa tipahti luukusta uusi Novita lehti, joten siihen pitänee kohta tutustua. Into oikeastaan mihinkään on ollut kauan poissa, mutta eilen lueskelin teidän muiden neuleystävien blogeja ja sain innostuksen takaisin. Kuura  liivi on edennyt ihan hyvin ainakin siihen tahtiin nähden mikä viime viikoilla on ollut.

Muita kuin neule kuulumisia on mainittava sen verran, että viime viikon lopulla sain kutsun Diakonia opiston pääsykokeisiin Sosionomi(AMK)-linjalle. Soveltuvuustesti ja opettajien haastattelu on ens viikon keskiviikkona ja ens kuun viimenen päivä tulee sitten julki sisäänpäässeiden nimet. Koulu voisi kyllä maistua jälleen, on ollut sen verran sähläystä tuolla työpaikalla, kun vaihtuu kassavastaava ym. muutoksia tulossa. Viimeistään ens syksynä haluan kouluun, niin olishan tuo koulupaikan varmistuminen jo nyt loistavaa. Kieltämättä olen innoissani ja ihan luottavainenkin, koska mulla on esim. opettajienhaastattelussa näyttää työtodistuksia kyseiseltä alalta :) Ei kuitenkaan pidä nuolaista yhtään, ennen kuin tipahtaa.

No niin, nyt tuon SNY paketin innoittamana voisin paketoida omalle SNY:lle postia ja lähettää sen matkaan ja tuota liiviäkin tehtyä lisää!

Nauttikaa raikkaasta syysilmasta täysinsydämin. Itse keräsin tuolta syksyn lehtiä ja laitoin kuivumaan. Voisin "haastaa" teidät tekemään samoin! :)