Tänään sitten käytiin kummipojan kanssa linnanmäellä. Aika moinen hurjapää se on 2 vuotiaaksi sillä parissa laitteessa kummitädillä meinas tulla huono olo, kun taas taapero olis halunnu sinne 5 kertaa peräkkäin. Ihanaahan se oli kun näki kuinka lapsi nautti, vaikka itse ei mitään extreme kokemuksia tuolta matkalta saanukkaan, jos takastulo matkan ratikassa kummituspojalle tullutta kiukku/väsy kohtausta ei lasketa. Olin ihan varma, että tänään satais, mutta ei tullut muuta kuin pientä tihkua ja sehän oli hyvä juttu niin ei jouduttu ollenkaan jonottamaan.

Eilen kävin ostamassa uuden Modan. Siellä oli muutanma kiva Baby Bornin asuste, jonka ajattelin tehdä kaverin prinsessalle lahjaksi. Yhtä myssyä oikeastaan alotinkin. Eilen purin kuitenkin tuota mun Tennessee toppia niin meni jotenkin maku tehdä sit yhtään mitään. Kokeilemalla sitä tosin oppii parhaiten.. Harry Potterin luin loppuun ja nyt koitan pinnistellä, että en paljastaisi siitä liikoja täällä tai muutenkaan. Sanon vain, että loppu oli minulle mieleinen :)

Huomenna pitäs palata työn ääreen koko loppuviikoksi. Tänäänkin vapaapäivänä puhelin soi pari kertaa työkavereiden toimesta ja sain tekstarinkin. Tarjosivat lisää vuoroja.. Arvatkaapas osasinko sanoa ei? Tyhmästä päästä tuppaa kärsimään koko ruumis. Ehkö sitten tilipäivänä kiitän itteäni ja onhan se kiva olla avuksi niin ehkä mäkin saan sitten apua kun joskus tarvitsen!

Nyt pitäs mennä nukkumaan. Lupasin ennen 9 lähteä kaverin kanssa kenkä ostoksille.. Sieltä vaan tuppaa aina tarttumaan jotain muutakin mukaan.

Aijuu. Yllätyin säken kotiin tullessani iloisesti kun sähköpostissani oli SNY:ltäni kortti. Kiitoksia, en osannut odottaa moista!

orkidea2.jpg