Olipas taas päivä. No ainakin on kotiuduttu jo töistä, eli vihdoinkin joku muu kuin iltavuoro!

Eipä silti mitään herkkua ollut. työkaverini/yhden parhaista kavereistani mummi oli kuollut viime yönä :( Hän kävi töissä, mutta ei todellakaan ollut työkunnossa niin lähetettiin se kotiin. Oli ihan hirveetä kun ei voinut halata, eikä oikeastaan sanoakkaan mitään, kun samalla piti palvella asiakkaita. No, puhuttiin äsken puhelimessa ja sanoin, että voi soittaa mulle mihin aikaan päivästä tahansa. Viimeset tunnit töissä varsinkin oli juhlaa. Tuli tietty myös omat poismenneet läheiset mieleen.

Onneksi on kuitenkin aina se toinen puoli, kivojakin asioita ja ihmisiä. Sain tänään töissä asiakkaalta ruusuja, eikä olut edes mikään merkkipäivä tai muuta :)

Sitten eilen meikä vähän innostui taas shoppailemaan. Oli luppoaikaa ennen töitä ja eksyin ihan vahingossa Suomalaiseen kirjakauppaan, jossa oli alealeale. Löysin tälläistä:

958094.jpg

- Kaksi kirjaa Virpi Hämeen-Anttilaa. Tuon Perijät olen jo lukenut, mutta hankin omaksi, kun lähti reilulla kuudella eurolla ja tuo Sokkopeli  on kirjailijan uutuus, jonka lukemista olenkin jo hiukan alottanut matkustaessani ympäri Helsinkiä.

- Sitten sotin Toisesta maailansodasta kertovan kirjan, johon en ole vielä tutustunut. Aihe kiinnostaa ja kun halvalla lähti niin tietty tarttu mukaan...

- NELJÄS kirja olikin yhden lempitaiteilijan Pablo Picasson elämästä kertova teos.

Huoh. Kuulostaa ihanalta, mutta miten mä kerkeän lukea noi!!! Onneksi kirjoissa ei ole parasta ennen päiväystä... Käykää ihmeessa ihmiset vierailulla Suomalaisessa, kun alet vielä on. Halpaa, mutta hyvää kirjallisuutta!

Sitten varasin itselleni ja kaverilleni liput kattomaan improvisaatio teatteri Stella Polarista! Huomasin sattumalta, että esityksiä on vain nyt lokakuussa niin meinas iskee paniikki. Kerran aikaisemmin olen ollut heidän esitystään katsomassa ja en voi kylliksi kehua. Ihanaa muutenkin päästä teatteriin, en ole siellä pitkään aikaan käynytkään. Seuraava projekti on mennä kattomaan Ryhmäteatterin Saatana saapuu Moskovaan.

Neulomuset senkun seisovat. Alotin Kuurasta tekemään Novitan ohjeella liiviä ja olen jopa takakappaleen saanut aikaiseksi/kerennyt tehdä... :p Saa nähdä millä aikavälillä valmistuu.. Huomenna jälleen kerran piti olla vapaata, mutta toisin taas kävi. Viime viikolla olin torstain ja perjantain sairaslomalla, mutta niin kovassa kuumeessa, että eipä musta muuhun ollut kun makaamaan vuoteenpohjalla. Ääni on vieläkin jossain teillä tietämättömillä.. :( Asiakkailla oli tänään varmasti kivaa kun kähisin siellä ja kun varasin noita teatterilippuja niin tätiä toisessa päässä taisi kanssa huvittaa hieman.

Eli jos näette niin käskekää ääntäni palaamaan takaisin omistajansa luo, Kiitos! :)