Hengissa ollaan!

Käsityöt ovat kyllä maanneet komeasti tuolla laatikossaan viime aikoina. Aika, eikä kyllä energiakaan ole pahemmin riittänyt sen paremmin niihin, kun oikeastaan mihinkään muuhunkaan. Saa nähdä, jos taas kerran koittaa HUOMENNA saada jotain aikaiseksi. Ärsyttää aivan suunnattomasti itseä.

Olen viettänyt aikaa töiden ohella teatterin maailmassa hirmuisesti. Harrastan siis teatteria Teatteri Narrissa 3. vuotta (jos en ole aikaisemmin maininnut). Alettiin juuri tekemään uutta produktiota nimeltään Maailman ääriin. Ensi illan olisi tarkotus olla Helmikuun alussa. Siihen on yllättävän lyhyt aika, kun joulutaukoakin vietämme aika reilusti. Hauskaa on ollut, mutta energiaa kulunut älyttömästi. No, esiintyessä tehty työ tuntuu kyllä (ainakin) tupalasti sen arvoiselta! Sitten kun tarkkoja esitys päiviä on tiedossa toivotan kaikki halukkaat ja kynnelle kykenevät pk-seudulta tervetulleiksi!

Sitten omaa pientä puuhaansa on tuottanut asunnon hankkiminen. Eipä ole löytynyt vielä sopivaa vaikka tuntuu, että miljoonia hakemuksia on kirjotettu ja virastossa juostu erilaisia liitteitä niihin metsästämässä. Ei jos jollain on tiedossa Helsingin seudulta suhteellisen hintainen (toiveajattelua)1-2h vuokrattavana niin saa/pitää vinkata!

Viikonpäästä ne pääsykokeet, joista kerroin viimeksi! Jäiks! En sinäänsä ota stressiä kouluun pääsemisestä, vaan haluisin kovasti tietää, mitä keväällä mun elämässä tapatuu.. Odottavan aika tunnetusti on pitkä..

Niin, löpinät sikseen!

Hyvää alkavaa  Marraskuuta niille, jotka täällä jaksavat käydä kurkkimassa! :)