Heipähei kaikille!

Hengissä ollaan yliväsymyshysterian kourissa.

Mulla on ollut niitä R-kioskin koulutuksia. Ne on Vantaalla ja joka aamu on joutunut heräämään 5.30. Koulutuksissa on kyllä ollut erittäin kivaa ja hyvää porukkaa. On saanut nauraa. Ens viikolla on vielä veikkauksen kaksipäiväinen koulutus ja torstaina alkaa työt! Jännittää. En mä todellakaan oleta, että toi on mitään hehkeintä duunia, mutta kivempaa kuin entinen. Tänään kävin juuri kaupalla ja kuuntelin entisten työkavereideni juttuja taas siihen malliin, että saan todella olla onnellinen kun pääsin pois. Tuolla ei luoteta yhtään työntekijöihin (varsinkin kassat on pohjasakkaa), kun taas ärrällä saan tehdä aivan kaikkea! Ja hyvä esimerkki oli noi koulutukset! Kaupassa ei ollut mitään koulutuksia, vaa mut iskettiin suoraan vaan asiakkaiden eteen istumaan. Missään vaiheessa ei tullu edes mitää turvallisuuskoulusta tms.!!

Mä olen aina tykännyt vastuusta. Ja mun mielestä työntekijöihin luottaminen on nimenomaan oikea tapa johtaa, koska ne idiootit, jotka ei toimi oikein jää kuitenkin aina kiinni. Jos osoitetaan, että suhun luotetaan niin tottakai siinä kasvaa halu näyttää olevansa sen luottamuksen arvoinen. Ja sit: Työn ei tartte olla hehkeetä, jos on terve ja hyvä työympäristö ja sitä toi kauppa ei todellakaan edustanu! Oikeastaan nyt vasta kun pääsin tuolta pois, tajusin todella kuinka paljon se paikka on mua ahdistanu!

Asiasta jäälleen kukkaruukkuun:

Olen saanut tämmöisen suuren kunnian Hansulta, Orvokilta ja Taija K:lta!

1216377.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Täytyy sanoa, että olen erittäin otettu! Ihana kuulla, jos jotkut todella viihtyvät ja jaksavat kiinnostua miun höpinöistä, varsinkin kun blogailu on viime aikoina jäänyt suhteellisen vähälle. Mullakin on aikamonta blogia, joita seuraan enemmän tai vähemmän säännöllisesti ja jotka ansaitsisivat myös tämän, mutta annan tämän nyt niille, joiden blogit löytyvät linkitettynä blogini sivusta eli: Lumikide, Taija/Tiutiu, Teisa, Miimu, Minnu, Liisa sekä tahdon kertoa Hansulle, Orvokille ja Taijalle ajattelevani heidän blogeistaan samoin!

Sitten! Pieniä uutisia käsityörintamalta!

Suurinosa ajasta on mennyt matkustaessa sinne Vantaalle koulutuksiin ja sieltä kotiin nukkumaan, mutta olin viime viikonloppuna Nuorten filosofiatapahtumassa seuraamassa mielenkiintoisia keskusteluja ja siellä istuessani sain samalla kätevästi aikaiseksi jo aiemmin mainitsemani Lapin lapaset (Novitassa tais olla Lovikka lapasten nimellä) Novitan Huopasesta, jota löysin lankapussi(e)n pohjalta. Äskön vasta viimeistelin ne ja tälläset tuli:

1219458.jpg

Valmsituivat juuri sopivasti tai siis vähän pakonkin edessä kun onnituin toissapäivänä hukkamaan 3 parin tänä syksynä/talvena! Oon tässä lajissa aivan mestari. Viime talvena hankin semmoset pikkumuksuille tarkoitetut nipsut, joilla lapaset saa takinhihaan kiinni, jotta en hukkais niitä, mut sit hukku ne nipsut :D pitäs varmaan ostaa uudet, kun ne oli kyl kätevät. Ei kuitenkaan joka viikko viitti uusia lapasia neuloa, vaikka se kivaa onkin. Näistä lapasista tuli myös hieman nostalgisia fiiliksiä. Muistui elävästi mieleen kuinka tappelin ala-asteella samanlaisten lapasten kanssa monet monet tunnit. Nyt suju hiukan helpommin tää homma ;)