Hui helkkari kun on taas ollu hulinaa kerrakseen. Ylppäri kutsut on nyt postissa (tein ne itse, mutta koska niillä oli kiire hniin niistä ei tullut ihan niin hienot kuin haluaisn eikä siis julkaisu kelpoista kamaa tänne...), lakki on hankittu.. Äippä hoitaa tätini kanssa kokkaamisen. Ja keittiöön on juhlien ajaksi saatu ihamisiä eittämään kahvia ym. Enää pitää siivota.. tai itseasiassa vaikeampaa on keksiä millä ajalla kun viikonloppu menee töissä ja ens viiikolla on joka päivä paitsi torstaina töitä ja silloinkin on juhlien harjotukset koululla ja lääkäri sitä ennen. Noh, ehkä varastan taas yöstä pari tuntia. Ei täällä likaista ole, mutta sotkuista kyllä. Vähän pelottaa, miten kaikki mahtuu tänne meille, mutta sopu sijaa antaa. ?

Itseasiassa tosin tota touhuamista kauheampaa on ollut meidän äitin hössötys. :) Se ei millään meinaa uskoa, että ei ihan kaiken tarvitse olla viimesen päälle ja että se meiän täti on tullossa auttamaan niin sen ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Odotan mielenkiinolla mitä siitä tulee ekun äitini ja t'titni yhdessä hösäävät, kun kummallakin on taipumusta sellaiseen. Auttakkee! :) Lisäksi olken vielä heti juhline jälkeen sunnuntaina lähdössä leiriä vetämään. Pakatakin siis itäisi ja suunnitella lapsosille tutustumisleikkejä. Noh, kyllä tää kaikki on kaiken arvoista ja kerrankin koen ansaineeni juhlani!

Lumikiteen paketin sian postiin eilen, vihdoin ja viimein taistelujen jälkeen! hihi. Mirrin pakettii on vielä vaiheessa. Anteeksi tästä. Koitans tehdä asialle jotain aivan välittömästi kun kerkeän!

Noniin. Nyt vihdoin ja viimin istun alas, laitan suuhuni jotain pientä ja katson Sinkkuelämää!