Tää päivä oli kyllä yhtä juoksemista paikasta toiseen.. :S

Aamulla käytiin kävelemässä äitini kanssa Puotilassa. Meillä on siellä vuokrattuna pieni pläntti maata, jonne aina kesäksi istutetaan herkkuja. Päätettiin sinne lähteä kun oli nätti ilma. Hiukan käänneltiin maata. Ei siellä oikein mitään uskalla vielä tehdä kun tuosta ihanasta Suomen ilmastosta ei tiedä. Odotan kovin, että sieltä saadaa sit joskus perunaa ja makeita mansikoita! Nam.

Kävelyltä kun tultiin minut hälytettiin kaverin juttuja hoitamaan Lauttasaareen. Siellä menikin reissatessa puolet päivästä, kun ei tosiaan ole kovin tuttua seutua ja toisella puolella Helsinkiä, missä minä asustan.

Sitten meinaskin tulla kiire 4H-yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Onneksi sain sieltä sentäs autokyydin kotiin niin ei aivan yö myöhään tarttenut kotiin tulla. Kokouksen ja bussimatkojen hyvä puoli oli, että kerkeää hyvin matkalla lukea ja kokouksen lomassa on erittäin hyvä piiloutua nurkkaan ja tehdä useamman kierroksen eteenpäin keskeneräistä työtä.

Käsityö rintamalla ei ole mitään uutta esiteltävää, joten voisin laittaa pari maalaustani esille:

512883.jpg

Kuvassa on edesmennyt ystäväni Satu. Taide on ollut ihana tapa käsitellä surua. (jos näin voi sanoa..)

512897.jpg

Kaverilleni olen maalamaassa kuvaa hänen Saby kissastaan. Kisulilta puuttuu enää naama. Tämäkin on ollut jonkin aikaa jo keskeneräisenä. Välillä huvittaa ja välillä ei. Ihan hyvä antaa joskus töiden levätä. Koska itse ainakin vain sotken, jso yritän väkisin jotain tehdä.

Nyt taas katsausta muiden blogeihin ja aikasin nukkumaan. Huomenna töitä. Tosin varmaan on pakko ottaa kutimet esille vielä hetkeksi!

Ainiin! Parin viikon päästä lähden viikoksi Ruotsin maalle. Minkä hintaisia lankoja siellä on..? Onko hinnoissa eroa Suomeen verrattuna? Jos joku sattuu tietämään niin saa sivistää! :)