Nyt on sitten 3 (harjottelu)työvuoroa ärräntätinä takana.

Komelluksilta ei tosiaan vältytty. Heti viime torstaina ensimmäisessä vuorossani välivuoroon tullut restap (tuuraaja) oli noin tunnin myöhässä. Tietenkin tuli jonoa ja esimies otti kassan haltuun, koska en mä ekana päivänä kovin nopea sen kanssa ollut. Pyörittelin siinä sit tunnin melkein peukaloita, kun en mä osaanut mitään järkevää tehdä eikä esimies pystyny keskittyä antamaan mulle tehtävää.

Eilen menin esimiehen kanssa välivuoroon niin siellä odotti ylläri. Kiska oli klo.10 kiinni kun seitsemältä olisi pitänyt aueta. Aamuvuorolainen oli luullut tulevansa kymmeneen. Mä siinä sit ekaa kertaa rupeen pohjakassaa laskemaan ym.. (kaupassa ei tarttenu, kun tarkistaa, että seteleitä ja kolikkopötköjä oli kassassa oikee määrä) Lisäks vielä iltakin oli myöhässä hiukan, vaikka se ei tuottanut ongelmia sinäänsä, koska aamu jäi paikkaamaan nukuttuja tuntejaan iltaan. Jostain kummansyystä esimies ei ollut kovin hyvällä tuulella. Pojille tais tulla aikamoinen puhuttelu. Mä sain kehuja, että pärjäsin hyvin siinä sähläyksessä, sekä rauhoitteluja, että ei toi aina tommosta ole :D Mietin vaan, että tossa tilanteessa ois oltu pulassa, jos ei olis ollu mitään aikasempaa kassakokemusta.

Tää päivä meni rauhallisemmin, mitä nyt kahvia lens hiukan lattialle ja sitä kuivailtiin. Huomenna eka iltavuoro eli jälleen uutta asiaa huimasti.

Kassa ja veikkaus on jo hyvin hallussa, mutta muut hommat vähän sitten mietityttääkin. Nopeutta pitäs saada lisää, mutta sitä tulee varmasti tekemällä. Sit mun pitää heti ekoina omina vuoroina opetella tekemään tilauksiakin! Voin sanoa, että töitten jälkeen on ollut aika voimaton olo. Kaikesta huolimatta en todellakaan ole vielä kertaakaan katunut, että vaihdoin työpaikkaa. Esimies vaikuttaa asialliselta. Sanoo asiasta, eikä anna luistaa tehtävistään, mutta ei kuitenkaan huohota niskaan koko aikaa. Lisäksi hän vaikuttaa kiinnostuneelta työntekijöistää, kyselee paljon. Mua lähinnä on vaan huvittaneet noi kommellukset ja oma tuurini, koska tuolla kaupassa harjotteluvuoroilla kävi vastaavanlaisia sähläyksiä.

Vapaa-aika ja energia on ollu hiukan kortilla. Teatteri on töitten lisäksi syönyt niitä kumpaakin. Odotan innolla esityksiä, mutta odotan kyllä sitäkin hetkeä kun ne on ohi ja töissä alkaa asiat rullaamaan, koska kieltämättä sressaa hiukan!

Neuloa en ole kerennyt oikeastaan lainkaan. Tosin, en ole oikein löytänyt mitään mieleistä neulottavaakaan. :/ No, netti on ohjeita pullollaan, joten joskko lähtis niitä metsästämään! :)