Hip hei! Tulin kirjoittelemaan, koska tässä parina päivänä olen saanut tunnustusta Taijoilta :)

Tälläisen sain Taija K:lta ja TiuTiu Taijalta. Kiitos näistä suuresti, en tiedä kuinka suuni laittaisin.

811922.jpg

Tämän laitan eteenpäin vaikkas Memulle! Rokkaat ehdottomasti!

Miimu, joka on siis myös Taija (:D) järjesti minulle tämmöisen pienen yllätyksen, kiitos ja kumarrus tästäkin!

823609.jpg

Tämän voisin laittaa eteenpäin Teisalle sekä Minnulle! Olkaa hyvät Nice Matters :)

Oli mulla muutakin. Eilen sain vihdoin ostettua Novitan syys ideat, kun vierailin kaupungilla. sieltä löytyi erittäin helppotekoisen ja hyvänkokoisen laukun ohje, jota alotin myöhään eilen Novitan uudesta Mambo langasta  enkä meinannut malttaa millään lopettaa. Työ on tässä vaiheessa nyt (jos kuvasta jotain näkee..):

826623.jpg

Väri valinta tuskin yllättää ainakaan minut tuntevia, eikä välttämättä heitäkään, jotka osaavat päätellä esim. blogi pohjani perusteella värimaailmastani. Mambo on ihan hauskaa neuloa ja isoilla puikoilla syntyy jälkeä nopeasti, mikä sopii tälle hermoheikille ;) Aika tylsähän tuo laukku sinäänsä yksistään on, mutta mulla on jo suunnitelmia sen koristelemiseksi! Syksyn Novitassa oli myös neuvottu Salomoninsolmu, joka mua ehdottomasti kiehtoo ottaa opettelun alle lähitulevaisuudessa! 

Pakko myös raportoida, vaikka asiasta ei oikeastaan kai pitäisi puhua, että paketti SNY:lleni on kutakuinkin koossa ja lähtee viimeistään alkuviikosta!

Oho, Kello on taas noin paljon. Pitää vielä ilmoittaa kunniaa saaneille palkinnoistaan, käyndä suihkussa, pestä työpaita käsipyykkinä sekä syödä kenties jotain pientä. Ajattelin tänään vielä myös maalata vähäse. Menen huomenna yhdeksi vasta töihin, mutta lupasin aamulla nähdä kaverini, joka lähtee kahdeksi viikoksi Milanoon. (Yhtään en tietenkään ole kateellinen.. )