Hihi. Telkkua katsoessa sain aikaiseksi tämmöisen novitassa välipalana olleen huivin hartioille. Lankana tosin käytin Mamboa Teddyn sijasta. Keskittymiskyky (jos sitä on joskus ollut) on olut viime aikoina todella akusessa ja sen takia tämän otin tähän väliin. Ajattelin antaa sen äidille nimpparilahjaksi ensi viikolla, kun hän välittää aina, että heillä töissä on kylmä. Hankin siihen vielä jonkun punasävyisen rintapinssin pitämään sitä kiinni, kunhan pääsen kaupoille!

Huivi on siis tämän näköinen:

885302.jpg

885301.jpg

Ollut aivan älytön viikko töissä. Pahempaa kun koskaan ennen. Alkuviikon hedelmä-tarjous rumban lisäksi eilen meni tunniksi kaikki kassa koneet jumiin. Kiva oli selitellä asiakkaille, kun ei tiedetty mistä vika johtu... Lisäks asiakkaat jotka oli ekrenneet jo kauppaan ennen vikaan jättivät tietenkin kaikki ostoksensa siihen missä sillä hetkellä olivat ja me saatiin juosta niitä sitten takasin. Tänään vasta saatiin vikat tavarat paikoilleen, kun eilen ei vain ollut aikaa. Lisäksi tänään kassoista oli 3 kipeenä kotona. Toivottavasti ens viikko alkaa ja sujuu huomattavasti paremmin. Maanantaina palkka päivä :) Harmittaa älyttömästi kun menin pilaamaan viikonaikana hyvin alkaneen tupakka lakon :(( Olen pettynt itse itseeni. Lupasin, että lopetan, jos minusta tulee ylioppilas ja siitä saakka olenkin ollut polttamatta, kunnes...

No niin. Nyt meen tutustumaan uusimpaan Modaan, joka tarttui käteen, kun lähdin töistä. Heis veis, ja hyvät viikonlopun loput kaikille tasapuolisesti!

Mainostan vielä, että edelleen on arvonta käynnissä!