No niin! Nyt sitten pitää paljastaa, että Tennesseeistä on tulossa toppi. Olin suunnitellut koko eilisen päivän tekeväni sitä, jotta saisin sen valmiiksikin, mutta eipä onnistunut! Soittivat yhden aikaan töistä, että kaupassa hirmuiset ruuhkat, että voisinko tulla avuksi. Eipä siinä sitten kun juoksu jalkaa sinne ja kuteet niskaan. Illalla 9 pääsin kotiin. Harmitti pikkasen. Rahaahan se toki tietää, muttaaa.. Tänäänkin olin töissä 13-21 ja huomenna meen aamulla 9 takasin! Kotona kerkee käydä suihkussa ja nukkumassa. Ei mulla oikeastaan töitä sinäänsä paljoa ole, mutta vuorot ovat hassuja ja siksi tuntuu siltä kuin olisin siellä koko ajan.

Tässä vaiheessa toppi on nyt:

706337.jpg

"Tissit" (jotka näyttävät varmaan vasta sitten päällä joltain..) ovat siis valmiina, mutta miehusta ihan vasta alussa. tekisi niin mieli vääntää tuota koko yö, mutta väsyttää nyttenkin ja varsinkin sitten huomenna töissä, jos tuon tempun tekisin. Toivottavasti huomenna illalla kerkeäisi, kun pääsen aikasemmin..  Joudun varmaankin jotenkin muokkaamaan tuota miehustaa. Siinä on kaaria, joista näkyy mahan ihoa, enkä välttämättä tykkää ajatuksesta. Miehustan kiinnitys on takaa nyörityksellä, mikä voi olla erittäin kiva yksityiskohta ja yksi syy, miksi tätä rupesin tekemään. Tuo väri.. Hmm.. Se ei oikein ole minun, mutta ehkä sitten totuttelen sitä käyttämää! Tekee hyvää vaihtelua. Olen aina tummissa.

Ihanasti olette ottaneet tuon 7 faktaa haasteen vastaan! Ilo lukea muiden juttuja, varsinkin nyt kun itsekkin vastasi tuohon. Muutama lajitoverikin on löytynyt tuon lehdenlukemis asian suhteen!! Lisäksi kiinnitin huomiota jäännään asiaan, että kuinka eri tavalla ihmiset ovat suhtautuneet leikkiin. Jotkut ovat kuvailleet melkein pelkästää ulkonäköään tai muita ihan perus piirteitä aika ympäripyöreästi, toiset yrittäneet erityisesti etsiä asioita, joita ei välttämättä muilla olisi ja osa taas on kiinnittänyt huomion harrastuksiin ja muihin kiinnostuksen kohteisiin.

Pari pientä irrallista juttua vielä:

Harry Potter on aivan lopussa. Sitä on kerennyt luke matkustaessa julkisilla ja odotellessa kavereita. Lisäksi, jos sitä alkaa lukemaan on pakko lukea ainakin 20 sivua vielä lisää. (Veljeni ihmettelee monesti päivässä, miten jaksan lukea niin paksuja kirjoja ja kirjoja yleensä kun itse lukee pelkästään Aku Ankkoja!)

Lisäksi tänään kerkesin käydä postissa ennen töitä, joten Teisa ja Orvokki saavat toivottavati mieluiset palkintonsa aivan lähipäivinä! :)

Näin tänään vasta uutiset, joissa oli juttua alku kesän leiristämme! (Piti mainita asiasta, mutta unohtui!) Samalla tuli mieleeni koominen tilanne, kun jouduttiin siellä leirillä pitämään seksivalistustakin, kun edelliselta leiriltä (jolla oli isompia ja pidettiin valistusta tarkoituksellisesti) oli jäänyt kondomi paketti yhteen mökkiin. Pääsipähän ekaa kertaa puhumaan kukista ja mehiläisistä. Entisen kouluni rehtori olis voinu tulla sinne puhumaan niistä mun puolesta ja jättää ne lakkiaispuheestamme pois!! ;)

Noniiin, pari kerrosta virkkaan ja sit nukkumaan!
Rauhaisia unia aivan jokaiselle!