Tänään oli kiva aamu. Posti poika toi kotiovelle (Tosin juuri kun olin suihkussa niin tuli kiire saada jotain päälle :D) saakka paketin salaiselta nauleystävältä. Oi, kuinka kiva se olikaan!

810384.jpg

Paketti sisälsi seuraavaa: 3 kerää Ribboo lankaa, vihkon ja kynän, joilla voin runoilla, kortin, hiussolkia ja itsetekemän pääkallo lasinalusen. KIITOS kauheasti Sny. Nyt lähden vieläkin enemmän innolla hankkimaan oman SNY:ni pakettiin juttuja. Ei kaduta kyllä yhtään, että ilmottauduin näin kivaan leikkiin mukaan.

Lupasin teille myös jotain valmista. Tosiaan jotain on, mutta ei hirmu suurta. Pitkä aikaisen kirjekaverini tässä kuussa syntyvälle vaaville:

810391.jpg

Kuva on hiukka huono. Malli on joskus esittelemästäni virkkauskirjasta. Tämä oli myös terapiaa(?) edellisessä entryssä mainitsemaani vauvakuumeeseen.

Käsityöinto laantui tuossa hetkeksi kun maalaus inspiraatio tuli tilalle. Eiköhän tää tästä. Tänään kuolasin jo Novitan syysideat lehteä niin huomenna se on pakko sitten itelle hankkia ja myös toi SNY paketti pisti hiukan käsityöhaluja hyrräämään.

Juu. Vielä pakko sanoa niistä näyttelyn avajaisista, joissa vierailin. Oli tosi kivaa ja hauskoja ihmisiä. Näyttely idea oli myös mielenkiintoinen. Siellä siis oli reseptejä nykytaiteeksi ja kysymys siis oli mikä on taidetta ja mikä ei?. Eli ihmiset ovat kirjoittaneet eri kuviksen osa-alueilta ideoita/ohjeita taideteoksien tekemiseen ja muut saavat noutaa niitä toteutettaviksi. Oli hulluja ideoita ja vähemmän hulluja ideoita. Itsekkin poimin sieltä ainakin yhden, jonka totoutusta aloitinkin jo. Näyttely on siis Galleria Huudossa Viisikulmassa Helsingissä tämän kuun 19 päivään saakka eli kannattaa käydä tutustumassa, jos täällä päin asuu tai vierailee. Käykääs kanssa kurkkaamassa projektin "äidin" Kuvataitelija Outi Sunilan sivut. :)

Jatkot oli KOM ravintolassa ja jokainen saa itse kuvitella mitä siitä tulee kun tarpeeksi monta taiteilijaa/ taiteilijaksi kenties joskus haluavaa hörhöä (minä ja pari kaveriani) laitetaan samaan paikkaan kera alkoholin. Oli meillä fiksujakin keskusteluja. Hauska kuulla oikeasti taidetta elääkseen tekevien mielipiteitä. Valitettavasti suomessa asiat on melkein niin, että jos kouluttaudut kuvataiteilijaksi (ainoa mikä mua IHAN TODELLA kiinnostaisi) niin aika varmasti kouluttaudut työttömäks. Tosin musta pitikin tulla sosiaalipummi niin sithän tää menis ihan hyvin?? ;)

Ens viikolla alkaa Helsingin juhlaviikot! Sinne siis! En tosin ole ohjalmaa kerennyt vielä tutkia ihan hirmusen tarkasti... jos joku tietää jotain erityisesti katsomisen/kokemisen arvoista niin saa vinkata!