Empä ole tännekkään ole hetkeen tullu päiviteltyä. eipä tosin ole aivan hirveästi kerrotavaakaan, ainakaan käsitöitä koskevaa.  Kerrottakoon toki, että edellisessä entryssä esitelty jenga kaulahuivi on valmistunut ja eilen alotin isoveli colorista lapasia, tosin nekin ovat aivan alkutekijöissään.. Punasävyinen  colori on mun mielestä aivan ihana väristä!

 Aika on taas vaihteeksi kadonnut jonnekkin ja toki töitä on ollut valtavasti. Äsken tulin ja aamulla taas takaisin. On pitäny tässä käydä entisessä koulussanikin monta päivää opolta hakemassa uudet hakuoppaat ammattikorkeakouluista, kun olen ne kovana siivousintoilijana ;D heittänyt jossain vaiheessa roskiin tai ainakin piilottanut erittäin hyvin, mutta en ole sinnekkään saakka vielä päässyt.

Käsityömessutkin olisi, mutta en tiedä pääsenkö sinnekkään. Eräs askartelun ohjaajaksi opiskeleva kaverini kutsui mut mukaansa ja kovasti olisin halunnut mennäkkin. :( Ens kerralla sitten.

No, nyt syömään, katsomaan Big Brotheria ja neulomaan lapasia. Ennen hilluin talvellakin "puolialasti", mutta nyt kun ikää on tullut lisää (hassun kuuloista varmasti 18vuotiaan suusta, mutta niin se menee) musta on tullut todellinen vilukissa. Pakko olla kotona ja töissäkin jo villasukat. Varpaat ja sormet on koko ajan kylmät..

Pakko vielä sanoa, että tuntuu kivalta kun SNY oli laittanut blogiinsa kuvan paketista, jonka lähetin ja ilmeisesti oli edes hiukan mieluinen!