Huhhuh. Oli kyllä mahtava viikko. Tai siis älyttömän rankka, mutta nyt kun se on ohi niin on todella hyvä olo, sellanen, että voi vaan kaatua aivan kohta tuohon sänkyyn ja ennenkaikkea NUKKUA HUOMENNA PITKÄÄN!

Tää päivä (kuten kyllä aika moni muukin mun päivistä) oli varsinaista juoksemista paikasta toiseen. Aamulla heräsin jo viiden aikaan kun 6.45 piti olla työpaikalla. Menin vasta yhdeltä viime yönä nukkumaan, koska uni ei vaan tullut, joten 4tunnin yöunilla oli aika hilpeä tunnelma duunissa.

Töistä menin kahvittelemaan kaverini kanssa. Sieltä taas suuntasin toisen kaverini kanssa katsomaan kaukalopalloa. Tuttuni pelaa  Helsingin Bewe Sportissa ja tänään oli kauden ensimmäinen kotiottelu. Voitto tuli 10-9.

Ottelusta taas suuntasin kolmennen kaverin katsomaan Stella Polarista, johon kerroinkin jo vime entryssä varanneeni liput. Tän kertaisen näytöksen aiheena oli Hirvi peijaiset. Ajattelin aluksi aiheen kuultuani, että mitähän tostakin aiheesta tulee, mutta sen jälkeen nauroinkin vedet silmissä 2tuntia. Jos joku ei ole käynyt improryhmän näytöksiä katsomassa niin keväällä teidän on pakko mennä! En tosiaan muista koska olisin  Loistava lopetus työviikolle, melkein sanoin kuvailematonta. Vaikea oikeasti kirjottaa tuosta mitään, se pitää itse katsoa ja kokea! Syksyn näytöksethän on jo loppuunvarattuja, mutta keväällä uudestaan!

Huomenna ajattelin ihan vain levätä, käydä saunassa ja varmaan pakko siivotakkin. Ens viikko on onneksi löysempi töiden osalta, jos vaikka siis saisi valmista aikaseksi käsityörintamalla ja luettua. Nyt tosiaan on energiat niin lopussa, että en tiedä jaksanko edes jännittää pääseekö Suomi fudiksen EM-kisoihin vai ei. Yritetään kuitenkin ja pidän todella peukkuja, vaikka sitten unissani! GO TEAM FINLAND!

Rauhaisaa viikonlopunloppua ja hyvää syyslomaa niille onnekkaille, joilla sellanen on! ;) (*Murisee kateellisena, koska oma seuraava lomani on näillä näkymin ens kesänä.. *)

Edit:

Unohdin kokonaan, että SNY:ni oli laittanut mulle e-maililla kortin. Jostain syystä se ei millään halunnut avautua :(