Aika kauan siinä meni, mutta nyt se on valmis!

Nimittäin useampaan otteeseen mainitsemani Kuura-Liivi.

Ohje on siis viime Syksyn Novitassa ja malli 27.

1107640.jpg

Nuppineulakisukin ja päivän Hesari päässeet myös kuvaan!

1107649.jpg

Monen blogeissa olenkin saanut tätä ihailla valmiina. Nyt mulla on oma! Mun mielestä tää on kivan tuntunen ja aika lämpönen päällä. Ja Kuuran tää harmaa (vaikka toi kuva väittää muuta) sopii tosi hyvin mustien vaatteiden kanssa, joita mulla siis riittää. Ajattelin, että voisin ehkä ens viikolla oleviin pikkujouluihin laittaa tän yhdistettynä mustiin liituraita housuihin ja liivin alle musta pitkähihanen paita, kuten tuossa kuvassakin. Katsotaan! Tykkään!

Pari juttua, jotka "tajusin liian myöhään." Mallin mukaan tehtynä mä ainakin sain tästä aika lyhyen, pidempi olisi ollut vielä kivempi. Kun muitten blogeja lueskelin sain sentään vihiä, että kaula-aukosta tulee ohjeen mukaan aika iso, joten alotin sen vasta samaan aikaan kädenteiden kavennusten kanssa. (On siitä hitaudesta joskus hyötyäkin ;)

 Sitten Taija kerran huomautti yhdestä hänen fiksuista vedoistaan! Tämän tietenkin olisi voinut tehdä myös pyöröpuikoilla! Varsinkin kun saumojen ompelu ja lankojen päättely ei ole sitä lempi puuhaa, nimimerkki: Äsken vajaan tunnin verran latelin kirosanoja sohvannurkassa. :P  Mä tosin aina teen ja sitten vasta mietin, joten ei ihme, jos toikaan ei tullut ensimmäisenä mieleeni. Tosin kyllä mä aina alussa pyöröjenkin kanssa kiroilen kun saan sen työn makkaralle ennen kuin lähtee jossain vaiheessa sujumaan, harjotuksen puutetta vielä.

Tuosta koulusta sen verran, että ollaan varasijalla 27. Kirje tuli perjantaina. No, hakioita oli 599 ja ensisijaisesti tonne koulutukseen ja kouluun halusi 200. Kai toi on aika hyvin, vaikka tuskin sinne tolta varasijalta pääsen. Ajattelin tilata palautteen niistä psykologisista testeistä niin näkis vähän mitä ne hakee, jos pyrin sinne uudestaan.

Vaan nyt miettimään, mitä seuraavaksi tekisi! Yksi sukka odottaa pariaan kaapinpohjalla, mutta se ei oikein nyt innosta. Taidanpa  mennä  Novitan klubilaiste sivuille kurkkimaan, löytyiskö sieltä jotain! Salkkaritkin alkaa kohta :D