No niin. Vihdoinkin taas jotain valmista. Nimittäin se Mambosta tehty laukku. Tai on se ollut jo valmiina jonkin aikaa, mutta kun tuo ompelu ei kuulu minun(kaan) lempipuuhiini niin kokoaminen jäi tähän päivään kunnes sain itseäni niskasta kiinni! Tällänen siitä nyt sitten tuli:

839769.jpg

Koristeeksi päädyin tekemään pari tuommoista kukka hörhötystä. Halusin säilyttää laukun yksinkertaisena, mutta nuo kukat ovat mun mielestä ihan mukava pieni yksityiskohta. (Sanokaa työ mitä sanotte..)

Koska sommaren är kort alotin myös viikonloppun aikana kaulahuivia kaapnpohjalta löytämistäni Jenga langan jämistä:

839778.jpg

Huh. Alkaa munkin lanka varasto pikkuhiljaa kasvamaan liikaa.. Vielä ei tilanne ole  paha, kun  (vaikka äiti kyllä motkottaa jo tästäkin määrästä, mitä mulla tuolla kaapissa on..), mutta jos ne lisääntyy tätä vautia niin se riistäytyy kyllä ajan kanssa käsistä :D Tarttis vissi tehrä jotain. Tänäänkin eksyin Anttilan lanka osastolle ja mukaan tarttui ihan vahingossa Isoveli coloria ja tuota Mamboa lisää..

Myyjällä oli hauskaa kun kaverini kenen kanssa ostoksilla olin alko matkimaan Jopet showsta tuttua sketsiä: Linda on teini (MUMMO) , Linda on teini (MUMMO).. Ai, miten niin väsynyttä huumoria?

Sillekkin asialla vois tehdä jotain. Nimittäin pitäs mennä suihkuun sekä nukkumaan kun pitkästä aikaan aamuvuoroon töihin huomenna. Nyt jaksaa taas paremmin kun oli rento viikonloppu. Sai nauttia auringosta sekä mukavien ihmisten seurasta, olla vaan. Sekin on tärkeää. Lisäksi käytiin täällä Helsingin Kontulassa joka vuosi järjestettävillä Kontufestareilla. Siellä soitti Grendel niminen hevi bändi ja 2vuotias kummipoikani tanssi ja heilutti hevikiharoitansa täysillä mukana. Joku taisi sanoa häntä maailman pienimmäksi hevariksi! Isänsä musa maun poika perinyt...

Vielä tähän loppuun on pakko mainita, että liityin myös irc:issä #neulonta ja esiinnyn siellä nimimerkillä Damifino. Aikas hissukseen oon siellä ollu kun muilla on niin paljon asiaa ;)

Jaksamista sekä lisää aurinkoa alkavalle viikolle! :)