Sain sitten mukavan ja sitkeän kesäflunssan. Voimat on ihan poissa, mutta kun ei ole kuumetta niin ei kehtaa saikkua pyytää töistä ja huomennakin sinne pitäisi 10 mennä.. Nenä vuotaa ja kurkkuun saattuu. :( Eikä ole edes kukaan hoitamassa ja paijaamassa.. Yhyy.

SNY:ni kyseli minun kirja makuani! Luen lähinnä suomalaista kirjallisuutta. Kuten tuolla aikaisemmin olen kertonut niin lempikirjailijoitani on Anna- Leena Härkönen ja Virpi Hämeen-Anttila. Fantasiasta en välitä oikeastaan olleenkaan poikkeuksena on nuo Potterit, jotka tosin kuuluvat melkein yleissivistykseen ;) Toki olen avoin kaikelle uudelle, koska mulla on välillä vähän tapana jumittua saman yhden tai kahden kirjailijan tuotantoon tai muuten vaan aivan saman tyyppisiin kirjoihin. Vielä pitää muuten mainita, että myös historia kirjallisuutta tykkään lukea.

Mutta juu. Nyt menen tästä koneelta niiskuttamasta tonne sängynpohjalle niiskuttamaan ja otan seurakseni vanhan ajan mustaherukka mehua, jota ostin töistä tullessani. Lämmintä tietysti, jos se olo vaikka huomiseksi parinisi..