Hip, hei!

Tulinpahan hiukan kertomaan kuulumisia. Sukille ei kuulu oikeastaa mitään tällä hetkellä, mutta eilen illalla (yöllä) sain Mambon jämistä aikaseksi tämmöisen:

932140.jpg

Pipoa siis pukkasi, koska ilmathan kylmenevät koko ajan. Tänään oli kuitenkin ainakin Helsingissä tosi ihana ilma. Oli kiva katella bussista maisemia, kun syksy tuonut omia värejään luotoon ja oli niin tavattoman kaunista. Harmittaa oikein, kun ei ollut kameraa mukana. Syksyn tuliminen tietää vaan valitettavasti myös sitä, että talvi on erittäin lähellä. Rakastan kesää ja voisin hyvin nukkua talven yli.. (ehkä herätä jouluksi..) Talvella kun ei ole muuta kuin pimeetä, kylmää ja märkääkin. Hyi. Ainut hyvä asia talvessa on joulu ja kun saa oikein urakalla polttaa kynttilöitä ja on ehkä hiukan parempi syy vain käpertyä peitonalle kun muina vuodenaikoina.

Kävin tänään myös lankaostoksilla. Ostin pari hyshys juttua ja sitten Novitan Kuuraa. Ajattelin kokeilla millaista se on neuloa :) Ostin kyllä pari laukkuakin ja äiti oli kovin iloinen!

Taidan tästä mennä keittämään teetä ja syömään hiukan.

Ps. Mua muuten voi kohta nähdä telkusta vilaukselta. Olin vuos sitten avustajana Sydän Jää tv-sarjassa, joka siis on nyt alkanut pyöriä maikkarilla..