Tällä kertaa onni sousi Teisaa! Hurjasti onnea! Hänen kommenttinsa oli seuraavanlainen:

Onnea kävijöistä! Lempilankani on juuri tänään Novita Wool. Miksikö? Minulla on sitä yli 4 kiloa kaapissa. Sen on pakko olla lempilankani. Oikeasti- se on sopivan vahvuista ja 100% villaa sekä suhteellisen edullista. Värikartassa on vähän toivomisen varaa, mutta so what.
 
Laitappas Teisa yhteystietojasi minulle niin laitan ens viikon aikana sinun ja Orvokin palkinnot postiin! :)
Onnettarena toimi kaverini, jota pyysin valitsemaan numeron 1-22.
 
Oli mielenkiintoista lukea noita kilpailu kommentteja! Lisäksi löysin tulta monta uuttaa ja mielenkiintoista blogia seurattavaksi! Jos itse täytyisi sanoa lempilanka päätyisin varmaan jo paljon kannatusta saaneisiin Seitsemän veljestä lankaan tai sitten mulle oikeastaan kaikista tutuimpaan, tuohon Tennesseehen!
 
Arvonta siis suoritettu ja uutta kohti mennään ;) Matkalla mietin, että uskaltaisinkohan osallistua Elokuussa alkavaan Salaiseen neuleystävään? Kaikki muut tuntuvat olevan jo mukana niin hiukan himottaisi! Lisäksi toinen päähän pistoni olisi kokeilla ristipistojen tekoa. Tähän innostus lähti kaikista hienoista malleista, joihin olen täällä törmännyt sekä parista ylioppilaskortista, jotka sain:
 
681707.jpg
 
 
 
Tuo sinipohjainen kortti on kummitätini luomus, taaempi valkoinen tätini ja etummainen kortti onkin sitten ostettu versio, jonka sain toiselta tädiltäni. Itse ristipistoilin viimeksi josksu 7-luokalla ja se oli muistaakseni hauskaakin!
 
Mie lähen tästä nyt teidän blogien kautta viettämään laiskaa ja ehkä ihan vähän käsityöpainoitteistakin lauantaita!