657799.jpg

 

Tadaa! Näin kaupassa tarjouksessa Malibu lankaa ja innostuin tekemään laukkua! Novitan kesäideoista löytyikin juuri sopiva malli. Malibun lisäksi käytin Tenneseetä. Alkuperäisessä mallissa oli mukana helmiä. Ne sopivat varmasti kassiin, mutta ei oikein minuun niin jätin ne pois. Kun tuo nyt näyttää aika alastomalta niin ajattelin varkata siihen vielä ylijääneestä Tenneseestä ruusun tuonne jonnekkin ylänurkkaan. Virkaaminen oli pitkästä aikaa hauskaa! (ja samalla tietenkin pystyi tuijottamaan monta tuotantokautta Frendejä ;) Nuo sangat on vaan kiinnitetty nyt tosi ruman näkösesti, pitää koittaa sille asialle tehdä vielä jotain, mutta ihan mukava kesäkassi ja hyvää harjoitusta? :P

Ainiin! Eilen löysin äitin kätköistä seuraavan aarteen:

657840.jpg

Hän on saanut sen lahjaksi vuonna 1980. Siellä on kaikkea maan ja taivaan väliltä aivan virkkauksen alkeista alkaen.

Virkaamisen lisäksi olen kerennyt lukeakkin. Kävin hiukan kirjaostoksilla!

657802.jpg

Ostoskoriin tarttui seuraavaa:

-Mari Mörön Kärpäsen koulu

-Anna-Leena Härkösen Palele porvari

-Anna-Leena Härkösen Loppuunkäsitelty

-Roman Schatzin Rakasta minut

Mari Möröä en ole koskaan lukenut, vaikka oli joskus vaihtoehdoissa Lukiossakin äidinkielen kursseille. Nyt ajattelin sitten kokeilla kun on aikaa ja kun ale laarista löysin. Anna-Leena Härkönen on jo erittäin pitkään ollut yksi ehdottomista lempikirjailijoista. Olin aivan onnessani kun vihdoin tapasin hänet joku aika sitten kirjamessuilla! Palele porvarin sain jo loppuun ja tuo Loppuunkäsiteltykkin on viimesillä sivuillaan menossa. (Kirjotan tästä varmasti myöhemmin lisää) Roman Schatzin kirja oli mulla aikasemmin kaverilta lainassa, mutta en kerennyt sitä silloin loppuun lukea. Löysin senkin nyt alennuksessa niin nappasin mukaan. Täytyy sanoa, että ei tollasta juttua ihan koko kirjaa välttämättä jaksais.. Pienempiä Schatzin tekstejä olen joskus lukenut ja niissä huumori uppoaa kyllä. Äippä ei oikein ollu innoissaan mun rahankäytöstä (ostin siis kirjojen lisäksi "vähän" muutakin) ja eikä tuosta laukunteostakaan, kun mulla kuulemma on niitä miljoona ja yksi... kröhöm.

Nyt on hyvä fiilis, kun on kerennyt touhuamaan ja oikeasti saanut aikaankin jotain. PItäs vaan keksiä seuraava projekti. Voisin vaikka Ullaa katsella. Ois tuola tietty kasa noita keskeneräsiä.. Tuskin tekemisen uute iskee nytkun on lukemistakin ja kaikkea. Lisäksi kuulemma voitin Taijan/Tiutiun blogissa arvonnasta jonkun palkinnon! Odotan innolla, mitä sieltä kusti polkee. Arpaonni ei usein ole mun puolella. Hmm.. Olen kerran aikaisemminkin voittanut paketin ja sekin oli Taijalta (eri siis)! Hassua! Ja muutenkin tässä tuli huomattua, että pari vuotta sitten en tuntenut yhtään Taijaa ja nyt tunnen 5 ja täällä blogailemassa niitä on vielä useampi! Yrittävätköhän nuo jotain maailmanvalloitusta?  ;)

Hihi. Pakko vielä kertoa, että tänään kun tulin kaupungista kotiin metrolla, kaksi isoa miestä keskustelivat kovaan ääneen metrossa Pikku Prinssi kirjasta. Pisti pakostikkin hymyn huulille :)