Itäkeskuksessä meni melkein koko iltapäivä. Kävin bongaamassa Orvokin ja Teisan palkinnot! Ne lähtevät postiin aivan pika pikaa kun vain kerkeän. Kahden vapaapäivän autuus on taas nimittäin ohi ja huomenna työpaikka kutsuu jälleen! Tänään sain sentään kahden viikon suunittelun jälkeen mentyä verotoimistoon, eikä tarvinnut edes odottaa!

Noiden palkintojen lisäksi kävin hankkimassa Harry Potter ja Feeniksin Killan omakseni. Olen sen jo kerran lukenut, mutta pakko se on muistella ennen kuin uusi tulee. Sekin on tietenkin heti käytävä ostamassa, vaikka kieli onkin englanti ja lukeminen kenties vähän hitaampaa sen takia. (Ainakin mulla, jota ei ole kielipäällä siunattu..) 5 kirjan luin myös englanniksi ja se on Pottereista tähän saakka (ehdoton)suosikkini. Suomalaisessa oli alennukset niin mukaan tarttui myös toivottavasti laadukkaat puukynät, piirrustus- ja vesivärilehtiö! Pääsee piirtelemään kivaan luonnoskirjaan, jonka sain YO lahjaksi! :)

Poikettiin myös Ducks Tattoossa samalla itäkeskuksen reissulla kaverin kanssa. Ja arvatkaas mitä: Varasin ajan tatuoitavaksi 20päivä! Jännittää jo nyt hiukan, vaikka kuva on jo toinen minulle! Sen sijainniksi tulee alaselkä ja saa luvan jäädä viimeiseksi. Edellisen kävin ottamassa keväällä krijotusten jälkeen, kun opinnon-ohjaajamme käski palkita itsemme ;) Kaveri tulee onneksi nyt samaan aikaan ottamaan ensimmäistään. Lopputulosta esittelen ehkä sitten täällä. Jäiks!

Aamupäivällä kerkesin tehdä jonkun matkaa jo aikasemmin alottamaani juttua Tenneseesstä. Toivottavasti saan sen pian valmiiksi ja ehkä kuvankin tänne. Siihen saakka taidan koittaa malttaa pitää sen salaisuutena!

aurinko.gif

Tämän päivän saldona on siis: Ihania hetkiä yksin ja erityisesti kavereiden kanssa, virkkausta, maalaustarvikkeita, kirjoja, tatuointi aika, musiikkia ja ilta-aurinkoa. Aika hyvin mun mielestä! Tosin pulmaa alkaakko salaiseksi neuleystäväksi en ole vieläkään ratkaissut!

Päivää piristi  kaverini kommentti, kun hän näki minut; Sä näytät hyvältä! Nauratti. Ehkä siltä, että kerrankin olin viitsinyt tehdä jotain esim. hiuksilleni ;)