Tänään vapaa päivänä mun piti taas neuloa, mutta haaveeksi jäi. Tuli vaihteeksi ihan pikkasen taas muuta ohjalmaa..

Aamulla ekana lähdin metsästämään itäkeskuksesta Mirrin pakettiin tavaroita (Huomenna koitan saada sen postiin!!) sekä jotain pieniä lahjoja parille ihanalle opettajalleni. Sieltä suunistin koululle, jossa oli lakkiaisten ohjalman läpikäyntiä. Sieltä taas itäkeskukseen, josta menin moikkaamaan kaveriani, joka tuli Oulusta tänne viikonlopuksi. (Pakollinen meno, koska ei tosiaan nähdä usein :( ) Pääsin vihdoin kotiin kuuden aikaan ja piti siivota. Sain järjestettyä jopa neulontatarvikkeet laatikkoon, joka tosin ei ole hieno.. Lisäksi sain yhdeltä tuttavaltani vinkin, että leivinpaperin kotelosta saa hyvän kotelon puikoille ja suht nätinkin, kun sen päällystää. Niimpä rupesin tuumasta toimeen:

627870.jpg

Melekin kaaosmaisen päivän piristyksiä Oulusta tulleen kaverini lisäksi oli se kun kaverini ja hänen poikansa eli aivan ihana kummipoikani tulivat kyläilemaan. Tosin he veljensä kanssa tuhosivat hiukan mun päivän siivoussaldoa, mutta eipä joillekkin niin söpöille voi olla vihainen ;)

Lisäksi aivan mahtava yllätys oli kun sain paketin Taijalta, kun olin hänen blogissaan 30 000 kävijä! ( Kerrankin mulla kävi tuuri! ) Paketin sisältö oli seuraavanlainen:

627872.jpg

-2 kerää Lollipop- lankaa, joille varmasti keksin käyttöä, kun kiire hellittää.

- 2 pussia kukkien siemeniä, joita äiti jo ihasteli ja lupasi laittaa parvekkelleemme

- Aivan älyttömän ihana sammakko kortti

KIITOS!

Huomenna aamupäivä siivousta ja yhdeksi töihin. Lauantaina juhlitaan ja sunnuntaina lähdetään leirille. Sinnekkin lupasin miettiä tutustumisleikkejä lapsukaisille.

Aivan mahtavaa viikkoa kaikille, kun ensi viikolla en ole maisemissa. Toivottavasti meno mulla vähän rauhoittuu, kun palaan takaisin. Rupee jo pikkuhiljaa tuntumaan päässä ja kropasssakin.. Kaikki taas tapansa mukaan tapahtuu samaan aikaan. Toivottavasti ilmat on suotuisat, kun nyt on pari päivää sadellut!

Ja anteeksi kaikki kirjotusvirheet mun päivityksissä. Koitan kirjottaa aina nopeasti niin niitä syntyy. Enkähän kuitenkin tule ja ole tullut ymmärretyksi... Toivon niin.