Ruotsissa oli lämmintä 20 astetta ja suorastaan sattui tulla takaisin tänne kylmään Suomeen. Tänäänkin kun sää on ainakin täällä pääkaupunki seudulla ollut mitä mainioin :P

Neulominen ei ole jostain kumman syystä ole edistynyt. Viime aikoina on tullut sen verran juhlittua, että nyt voikin sitten keskittää energiansa johonkin järkevään eli käsitöihin. Voisin vihdoin kaivaa ne kauan puhutut 6 sukkapuikot esiin ja aloittaa sen laukun kauan kaapinpohjalla seisoneista Huopasen keristä. Olen kokeillut sitä aikasemmin kerran. Tein patalaput. Se on aika kovaa lankaa ja sain siitä onneksi hyvissä ajoissa vinkin.

Pakko vielä mainita aivan ihanasta käsin huovutetusta laukusta, jonka näin Varbergin keski- aikaisessa museossa siellä Ruotsin maalla. Sisälle oli ommeltu kunnon vuori ja kaikkea. Päällä oli eri väreistä tehtyjä kukkasia.  Minäkin haluaaaaaa. Sit löydettiin hienot pääkallo tyynyt paikallisesta ostoskeskuksesta. Ei ostettu, mutta nekin päätettiin Leenan kanssa laittaa to do- listalle. Lähinnä tän to do listan lyheminen on ajasta kiinni, mutta jos oikeasta haluaa niin kerkeää..?

Jos vaikka vaihteeksi sit koittais muuttaa sanoja teoiksi. No, sain sentään tänä vapaapäivänä käytyä koululla ja selvitettyä viimeisenkin esteen (=yhden puuttuvan kurssin) ylioppilaaksi tuloni tieltä. :)