No niin, vihdoinkin aikaa ja energiaa taas päivitellä tänne. Pulaa on ollut lähipäivinä kummastakin.

Ensin kivempaan juttuun. Eli kuten viimeksi kerroin sain viimeviikon lopulla jo paketin SNY:ltäni.

915804.jpg

Sisältö oli siis, Sandra virkkauslehti ja 3,5 pyöröt. Kiitos SNY jälleen tosi kivasta paketista. :) Kuten sanoitkin kortissa Sandra on ihan hyvää harjotusta mun kielipäälle, toivotaan, että ei sentään mene liian vaikeaksi, en ole nimittäin lehtiin kerennyt hirmuisen hyvin vielä tutustua!

Sitten... Mun lapaset vaihtuivatkin sukkiin. Tai siis purin koko lapaset ja alotin Novitassa olevalla mallilla tekemään siitä isoveli colourista sukkia. Eilen mun piti omistaa niille melkein koko päivä (siivoukselle osa), mutta mulle soitettiin 14.40, että kerkeisitkö/pääsisinkö kolmeksi töihin kun **** on kipeenä. Tämän takia ne eivät siis ole kovinkaan pitkällä vielä.. Onnistuin sitäpaitsi tekemään varresta liian ison, eli voi olla, että joudun alottaa alusta tai teen niistä polvisukat. Katsotaan mihin ratkaisuun päädyn.

Joo, olisin vilauttanut teille vielä sukan mallia, mutta tää ei anna enää lisätä kuvia. eikö kuvan lisäyksen pitänyt nopeutua? Prkl. Parempi onni sit ens kerralla.

Väsymyksen lisäksi painaa myös hiukan ongelmat tuon vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, mutta ei siitä ehkä täällä enempää.

Pakko muuten vielä sanoa varoituksen sana Ninnille ja Lumikiteelle. Joudutte ehkä hetken odottamaan palkintojanne, mutta tulossa kyllä ovat. :) Anteeksi!

Jep, mut nyt Greyn anatomiaa... Palaillaan!

Edit: Nyt e näytä näkyvän edes tuo yksi kuva paketista, jonka tänne onnistuin saamaan. Laitan sen sit uudestaan kun hommat täällä toimii. Murr. Är.